Alle boeken van BBNC
Meer dan 300 boeken op voorraad
 
Gratis bezorging vanaf €20,-
Onder de €20,- betaalt u €1,99
 
De leukste en creatiefste boeken
Tegen een aantrekkelijke prijs
Waarom doe je niet gewoon wat ik zeg?!

Waarom doe je niet gewoon wat ik zeg?!

  • € 19,99

  • € 18,86 excl. BTW
Voeg toe aan
mijn verlanglijstje
In relaties, zowel zakelijk als privé, valt het vaak niet mee om plannen te maken, tot overeenstemming te komen of besluiten te nemen. Het doel, het probleem of de uitdaging is helder. De feiten liggen op tafel. Analyse en afweging van oplossingen wijzen in de richting van het beste besluit. Toch komt men er lang niet altijd uit. Vaak wordt het besluitvormingsproces eindeloos herhaald, zonder het gewenste resultaat. De argumenten stapelen zich op en de sfeer wordt grimmiger; capabele mensen met de juiste vaktechnische kennis en voldoende communicatieve vaardigheden blijken niet in staat als team op een volwassen manier tot resultaten te komen. Frustraties en verlamming zijn het gevolg. ‘Waarom doe je niet gewoon wat ik zeg?!’

De hoofdpersoon in dit boek is Gerard. Hij ergert zich regelmatig aan het gedrag van zijn collega’s. Tijdens overleg wordt slecht geluisterd. Veel tijd gaat verloren aan zinloze discussies en de besluitkracht is laag. Gerard krijgt het advies op coaching te gaan. Hij vindt echter dat niet hij, maar zijn collega’s op coaching zouden moeten. Na enige aarzeling gaat hij toch… en jij gaat met hem mee!

Langzaam overwint Gerard zijn weerstand en ontdekt hij de waarde van zelfkennis. Het proces dat hij doormaakt is zowel diepgaand als praktisch. Dit boek is de beschrijving van dat proces. Na elk hoofdstuk wil je weten hoe Gerard zich ontwikkelt en hoe hij zijn irritatie weet om te buigen in beter overleg, met meer resultaat.

Een goed onderbouwde theorie, een realistische aanpak en veel praktijkervaring zijn de bouwstenen van dit boek. Dat maakt het waardevol voor iedereen die anderen nodig heeft om dingen voor elkaar te krijgen en voor hen die zelf coaching geven.

Norbert Netten is eigenaar van Ripuls, een bureau voor coaching en training in organisaties. Norbert kent het bedrijfsleven goed. Hij werkt vanaf 1991 zowel met teams, managers als professionals, van werkvloer tot topmanagement. Zijn praktijkervaring, in combinatie met zijn eigen persoonlijke ontwikkeling, maakt hem bijzonder waardevol voor organisaties. Norbert gebruikt in dit boek elementen uit Transactionele Analyse, Neuro Linguïstisch Programmeren (NLP), The Human Element®, Familieopstellingen, Somatic Experiencing® en Harvard-onderhandelen. Het is zijn kwaliteit om deze diepgaande methodieken voor iedereen toegankelijk te maken. Zijn stijl is praktisch en doelgericht en hij heeft humor.
ISBN: 9789045312156
FORMAAT: 246x176x22 mm
GEWICHT: 592 gram
AUTEUR(S): Norbert Netten
OMVANG: 192 pagina's
UITVOERING: Hardback

Schrijf een review

Note: HTML-code wordt niet vertaald!
    Slecht           Goed

Altijd tevreden

Mocht je toch een ander product willen, kosteloos retourneren kan altijd

BewarenBewarenBewarenBewaren BewarenBewarenBewarenBewaren